Продукти

Галерия

БИ ДИ ЕС СИСТЕМИ БИ ДИ ЕС СИСТЕМИ






Сподели във Facebook





БИ ДИ ЕС СИСТЕМИ

ул. Стефан Караджа 7, ет.2
София,
България
23.3256919
42.6923751
UserLikes
Име: БИ ДИ ЕС СИСТЕМИ
Адрес: София, ул. Стефан Караджа 7, ет.2
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.bds-systems.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Софтуер
Дейност:

Софтуер за недвижими имоти

Ключови думи: автоматично публикуване на оферти, публикуване на оферти, публикуване на оферти в сайтове, публикуване на оферти в портали, софтуер за агенции за имоти

За нас

БИ ДИ ЕС СИСТЕМИ
BDS е съкращение от Brokerage Distributed System, което в буквален превод означава разпределена система за брокери. Името пояснява и същността на програмата, която съчетава всички функционалности необходими за организацията и стандартизирането на работния процес във всяка агенция за недвижими имоти.

С
БИ ДИ ЕС СИСТЕМИ
ътрудничеството между високо квалифицирани специалисти в областа на софтуерните технологии и професионални консултанти с дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти, се оказаха перфектното съчетание за раждането на една идея сформирала ги в екип - екипът на създателите на БИ ДИ ЕС системи.

След издаването на първа
БИ ДИ ЕС СИСТЕМИ
та версия на Би Ди Ес и многото положителни отзиви от страна на потребителите, екипът се амбицира да започне разработването на втора версия. Тя ще включва възможността за автоматично публикуване в още няколко атрактивни портала за недвижими имоти, ще има английска версия на програмата и още много допълнителни възможности.
 
Открийте ни в Google+