ул. Капитан Петко Войвода 30
Стара Загора,
България
25.6249022
42.4239169
UserLikes
Име:

ФУЛБИЗНЕС

Адрес: Стара Загора, ул. Капитан Петко Войвода 30
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.fullsoftbg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Софтуер
Дейност:

Софтуери решения

Ключови думи: програма, софтуер, бизнес, счетоводство, склад

Галерия


ФУЛБИЗНЕС ФУЛБИЗНЕС ФУЛБИЗНЕС


Сподели във Facebook






За нас

ФУЛБИЗНЕС
Вземете ФУЛБИЗНЕС и ползвайте Каменица Online-заявка от търговските представители на Каменица към софтуерна система ФУЛБИЗНЕС във Вашия склад и транспортирайте стоките до много нови клиенти. Възползвайте се от тази НОВА и богата възможност, за да спечелите нови клиенти, да спестите време и да предложите на повече клиенти, по-бързи и изгодни доставки, и промоции.

Изберете ФУЛБИЗНЕС и ползвайте Кока Кола Online-заявка (заявка в реално време) от търговските представители на Кока Кола към софтуерна система ФУЛБИЗНЕС във Вашия склад и транспортирайте стоката до много нови клиенти. Възползвайте се от та
ФУЛБИЗНЕС
зи НОВА технологична възможност, за да спечелите нови клиенти, да спестите време и да предложите на повече клиенти много повече бързи и изгодни доставки.

Искате ли да следите дължимия амбалаж и неплатените суми?
Вземете ФУЛБИЗНЕС и системата автоматично ще изписва дължимия амбалаж при всяка продажба на стока с амбалаж. Всяка разпечатка ще напомня на клиента Ви за дължимия от него амбалаж и неплатените суми. При връщане на разноса, бързо и лесно ще отмятате върнатия амбалаж и издължените суми. Винаги ще знаете кой, колко и какво Ви дължи.

РАЗНОСНА ТЪРГОВИЯ с PDA - джобни компютри
Доверете се на FB Mobile -
ФУЛБИЗНЕС
автоматизирано решение за разносна търговия с PDA джобни компютри. Какво ще спечелите? Коректно и точно изпълнение на заявките. Спазване на продажните цени и отстъпки според клиента. Директно издаване на стокови разписки, протоколи за доставка и фактури на клиента. Бързо източване на данните от продажбите. Лесно отчитане на платените суми по клиенти от разносвачите. Проследяване работата на разносвачите и наличната по бусовете стока. ... и не само това ...


Печелите от технолoгиите и работите БЪРЗО!
Печелите уважението и ПОРЪЧКИТЕ на повече клиенти!

ФУЛБИЗНЕС - РЕШЕНИЕ за Вашия Бизнес!
Създадено за ВАС!
 
Открийте ни в Google+