МОБИЛИКО

МОБИЛИКО

Име: МОБИЛИКО
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.mobilico.eu
E-mail: text to image
Отрасъл: Софтуер
Дейност:

Интернет технологии

Ключови думи: интернет технологии, мобилико, ит решения, уеб сайт, web

МОБИЛИКО

За нас

МОБИЛИКО ООД
Мобилико предоставя широка гама от ИТ решения.
Ако се чудите как вашия бизнес може да се възползва от технологиите? Това е мястото, където идва нашата сила.
Днес информационните технологии предлагат безброй начини да повишите производителността, ефективността и управлението във всеки един аспект и вариация на бизнеса. ИТ решенията варират от компютаризация и автоматизация на производството, до успешно уеб присъствие чрез професионално изграден уеб сайт.

WEB
Екипът на Мобилико е съставен от професионалисти с широк спектър от позния в интернет технологиите. Затвърдените ни практически умения в доказани технологи като HTML/CSS, XML, JavaScript, jQuery, Ajax, PHP, MySQL и др. гарантират качество, ефективност и надеждност на продуктите ни.
Опитът в IT средите ни е убедил, че успехът е плод на постоянната комуникация между вас клиентите и нас изпълнителите. Ето защо можете да сте сигурни, че с предлагания от нас web consulting ще получите индивидуален подход при търсенето на възможно най-оптималното технологично решение за вашият бизнес.
Екипът ни от web дизайнери ще се погрижи готовият продукт да ви предостави не само удобство, но и естетическа наслада при използването на нашите продукти.
Интернет е вече мобилен и ние знаем това. Ето защо ви предлагаме да бъдете крачка напред, като ни позволите да разработим мобилната визия на вашият уеб сайт. Чрез тази стъпка ще се изтреляте към новите, тепърва развиващи се хоризонти на интернет и ще имате шанса да предоставите по-добри удобства на вашите потенциални клиента.




 

Открийте ни в Google+